duminică, 20 noiembrie 2011

Tort pentru noi... (Cake for us)

Buna! Am revenit cu o postare diferita. Este o surpriza pentru iubitul meu, pentru ca implinim 5 ani de cand ne iubim :"> :X.  As fi vrut sa ii mai adug muuuulte alte detalii, insa iubitul nu stia de surpriza si tot insista sa ies la plimbare, asa ca i l-am dat in forma aceasta. Este un tort cu ganache de ciococolata alba si crema de visine (Multumesc Sara pentru reteta! ). Delicios!!! Celalalt tort a fost cadou pentru sora mea, e putin ma vechi, dar abia acum l-am postat si este cu mousse de ciocolata alba si mousse ciocolata neagra.  Sper sa va placa! Aveti cate o felie de la mine! Pupici!

Hello!  I came back with a different post. It's a surprise for my boyfriend, because we have 5 years since we love each other :"> :X. I wish I could add much more details , but my boyfriend didn't know about the surprise and insisted to go for a walk, so I gave it to him like this.  It's a cake with white chocolate ganache cream and cherry cream (Thank you Sara for the recipe!). Delicious!!! The other cake was a gift for my sister, it's a little bit older, but I posted it now and it is with white chocolate mousse and black chocolate mousse. I hope you like it! You have a piece of cake from me! Kisses!







Love,
       Lady Butterfly

22 de comentarii:

  1. oooh so sweet!!!!!

    xx Iris
    http://nailartbyiris.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani fericiti impreuna! Tortul este minunat... nota 10. Eu nu am inteles ce eveniment ai si am inteles gresit, ca vrei o imbinare intre cele doua torturi cu visine si cu kiwi. Dar ceea ce ai realizat este un tort perfect pentru cei 5 ani de iubire. Te sarut!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Sara

    Multumesc mult de tot! Da ai inteles bine....prima data voiam o combinatie intre cele doua, ca sa fie plin de culoare, dar cand ai spus sa aleg intre cele doua, am optat pentru visine, pentru ca duceau spre rosu si nu regret pentru ca a iesit delicios. Iubitul meu spune ca este cel mai bun tort de pana acum. Cu siguranta voi incerca si aspicul de kiwi, pentru ca sunt absolut sigura ca va fi la fel de bun! Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. wowwwwww:X cum ai facut ursuletiiii??? si cum ai scris razvan si alina??? Super. felicitari

    RăspundețiȘtergere
  5. @ florynails

    Multumesc flory! Ursuletii i-am facut din pasta de zahar, iar numele noastre la fel. Este ADINA nu alina... :P Mai multe detalii gasesti aici http://www.viorica-torturi.ro/2011/10/benerul-cu-nume-pas-cu-pas.html?spref=fb

    RăspundețiȘtergere
  6. vai, ce frumos! ♥♥♥
    La cat mai multi ani fericiti impreuna! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. love love love, so cute, so lovely :D and your last mani are incredible dear :O

    RăspundețiȘtergere
  8. arata bestial tortul. Esti foarte talentata. Ar trebui sa profesezi - sa iti deschizi ori o cofetarie ori un salon de manichiura. Frumos!. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Sabiutza

    Multumesc Sabiutza. Am plan asa ceva, dar momentan imi lipsesc banii. Pupici!

    RăspundețiȘtergere